Tyrnin Marjoja marmeladina
2 dl tyrnituoremehua
2 dl vettä
1 pussi Melatin keltainen
4 1/2 dl sokeria
- Kiehauta mehu ja vesi.
- Lisää Melatin keltainen jauhe kerralla kokoajan sekoittaen.
- Kiehauta 1 minuutti.
- Lisää sokeri ripotellen ja sekoittaen vähän kerrallaan kiehuvaan mehuun.
- Keitä vielä minuutti.
- Kaada massa silikoni vuokaan tai muotteihin. Voit öljytä muotit kevyesti.
- Anna marmeladin hyytyä rauhassa vaikka yön yli.
- Kumoa marmeladin voipaperin päälle ja pilko suupaloiksi joko veitsellä tai pienillä muoteilla.
- Anna taas kuivahtaa ja sokeroi hieman nahkottuneet makeiset siro hienosokerilla.
Kokeilin osaan maizena-sirosokeri sokerointia, sitä kun olen käyttänyt vaahtokarkeissa aikaisemmin. Huomenna varmasti voi vertailla miten kumpikin käyttäytyy...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti